15 медала в кошницата на „Атнес“ Троян

15 медала в кошницата на „Атнес“ Троян от  Държавното първенство по карате за деца, жени и мъже, което се проведе на 18 април 2021г. в „Арена Армеец“ София .

Над  700 каратеки  се съревноваваха за шампионските титли на Троянският клуб „Атнес“ участва с 21 състезатели

Рени Димитрова, Виктория Инковска и Александър Вълков – първи. Стефан Пачков, Айгюн Алиосманов, Марио Бисеров, Василен Дочев, Елена Маркова, Александров Николова, Павел Панчев, Елита Дамянова също с медали.

Отбор ката – се изкачиха на третата стълбичка трети,  а отборът кумите – пети! Трима троянци –  Симеон Дерменджиев, Владислав Шишков, Румен Атев и Мария Михов участваха   в съдийският екип.

Каратеките  от Троян за поредна година доказаха, че на татамито не отстъпват по нищо на другите клубове и са водещи в олимпийският спорт. Всички тези успехи са в резултат на общите усилия на инструкторите, треньори, родители и най-вече на усърдността, дисциплината и  тренировки.

В Троян на 10 – ти април се проведе  контролно състезание по карате между клубовете „Калоян“ (Велико Търново и София) и домакините от Атнес. То бе и генерална репетиция за Държавното първенство.

Отлично представяне на състезатели от „Атнес“ на турнир за купа “ Цар Калоян“, който се проведе на 20.03.2021 във Велико Търново .

 

15 медала в кошницата на „Атнес“ и много положителни емоции за състезателите на „Атнес“ Троян, фенове и родители.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button