Анализ на изминалите избори в ПП ГЕРБ Троян

Анализ на изминалите избори в ПП ГЕРБ Троян  бе направен  по време на общинско събрание. Те избраха и своите делегатите за Националната конференция  през месец Май.

Ето какво написа инж. Иван Миховски, депутат от 45-то народно събрание и председател на троянската структура.

Благодаря на моите колеги от ПГ на ГЕРБ Георг Георгиев и Маноил Манев, които по моя покана бяха гости на общинското събрание на ГЕРБ в Троян. Срещата на структурата имаше две задачи – да направи кратък анализ на постигнатите резултати на изборите и да избере делегатите за Националната конференция на ПП ГЕРБ, която ще се проведе онлайн на 11 май.
Подчертах пред членовете на партията, че макар ние да сме първа политическа сила в община Троян, резултатите в някои населени места не ни удовлетворяват. Загубихме гласове, което трябва да ни е сигнал, че някъде нещо не сме направили правилно, че сме допуснали хора да дадат вота си за друг кандидат, убедени или не в правотата на своя избор.

Някои хора са го направили разочаровани, други са търсили екзотиката в това да гласуват за Слави Трифонов, но така или иначе пред нас има материал за размисъл и поле за много работа. Разбира се, благодарих на всички за самоотвержената работа в изборната кампания.

Предадох и благодарностите към тях на областния координатор Николай Нанков за област Ловеч.
В своите изказвания колегите обрисуваха атмосферата в новото народно събрание и незачитането от новото управляващо мнозинство на гласовете на хората, дали вота си и избрали ГЕРБ за първа политическа сила.
„Нещо трябва да променим и в нас, дали като действия, дали като поведение, но не на последно място и като комуникация”, призова Георг, а Манев изрази възмущението си от думите на Мая Манолова – че ако се излекува няма да се занимава с политика. И на Господа да се присмееш!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button