Две победи за троянските футболисти

Две победи  записаха двата отбора на „Чавдар” в  U7 и U9  срещу „Олимпик” (Тетевен) в поредния кръг на първенството – Междуобластна група 2020/21 група. Мачовете се играха на стадиона в Троян.

Две победи за троянските футболисти
Чавдар Троян – U 7

Децата, родени 2010 година (7-ци), изиграха много силен мач и спечелиха заслужено с 9:4 над тетевенци. Надмощието бе пълно и имаше доста положения пред вратаря на гостите. Още в първите минути първото полувреме троянчетата вкараха първият гол. След това имаше изравняване на резултатът. Отговорът на възпитаниците на Владислав Трифонов и Димитър Колев бе с поредица от голове в противниковата врата. Някои бяха като по учебник, други- от далечно разстояние, в крайна сметка резултатът е разгромяващ 9:4.

В този мач треньорите пуснаха на терена и най- новите футболисти на отбора, за да придобиват опит и преминат първата треска.

Следващите срещи на момчетата 7 и 9 са в събота, 24.04. в Плевен

Голмайсторите в този мач  бяха Боян Трифонов, достоен наследник на баща си, Владислав Трифонов. Георги Дрилски вкара два гола, Кристиян Балабанов и Михаил Йорданов  – по един гол.

Две победи за троянските футболисти
Боян Трифонов(7) и Илиян Якуб(9)

Момчетата – девятки (2009) също победиха своите набори от Тетевен със 7:1. Футболистите на „Олимпик“  бяха като спаринг-партньори на троянци. Топката беше почти през цялото време в  половината на тетевенци. Възпитаниците на троянската футболна школа  бяха определено по-силните на терена и доминираха. Голмайстори в този мач бяха Веселин Борисов, Самуил Стоянов, Дамян Христов, които вкараха коженото кълбо в мрежата на противника по 2 пъти. Илиян Якуб попари вратарят на „Олимпик“ с един гол.

Две победи за малките  и  за мъжкия отбор, които  победиха служебно отборът на „Вежен „Тетевен с 3:0  и са на второ място след  „Ботев“ Луковит и преди  Озрен (Голям извор)

На Цветница, 24.04. отборът ще играе с третия – „Озрен“, като гости и това ще е дербито на на 16-я кръг

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button