Футболистите на „Чавдар“ Троян победиха „Ботев“

Футболистите на „Чавдар“ Троян победиха като домакини от XIV кръг  на Окръжна футболна група Ловеч, отбора на  „Ботев“ Луковит с 4:2.

Футболистите на "Чавдар" Троян победиха "Ботев"
Чавдар Троян

Още в първите минути младият Валентин Стефанов след една добра атака излъга защитниците на „Ботев“ и вкара  топката във вратата  им.

Последваха още няколко атаки от троянци, но без успех. Луковитци се активизираха и  изравниха след една грешка на защитниците на троянци. Топката първо се отби в едната греда после в другата, но нападател на  Ботев необезпокояван довкара коженото кълбо в нашата врата. И така полувремето завърши 1:1.

Втората част започна с много атаки на троянци към гостите от Луковит и това се увенча с два отбелязани гола в тяхната врата.

Луковитци се постреснаха след 1:3  и се активизираха и след  дузпа в тяхна полза, която реализираха резултатът стана 3:2.

2-3 минути преди края Иван Иванов отбеляза втори за него и  победния, четвърти гол за „Чавдар“.

Така след два гола на Валентин Стефанов и Иван Иванов троянци победиха с 4:2.

Футболистите на "Чавдар" Троян победиха "Ботев"
Ботев Луковит

Останалите мачове  от кръга  завършиха с победа на Балкан (Български извор) 1:0 срещу Изгрев 2013 (Ябланица), а  Озрен (Голям извор) победи  Вежен (Тетевен)  с 3:0 служебно.

Във временното класиране „Чавдар“ Троян е на трето място след „Ботев “ Луковит (32:15), но по-лоша голова разлика –  31:18. Озрен (Голям извор)  е лидер с 25 точки, но с 8 победи. Априлци 2001 (Априлци) са 4-ти,  Балкан (Български извор) са 5-ти и 6-ти са  Изгрев 2013 (Ябланица) . На последно място е „Вежен“ Тетевен.

Футболистите на Троян победиха „Ботев“ и треньорът на „Чавдар“ Боян Иванов  благодари  на  отбора за себераздаването и дисциплината.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button