Лидл България отвори магазин в Троян

Лидл България отвори най-новия си магазин в Троян, в 11.00 ч. на 11 април, неделя.

Иерей Войден Божков отслужи водосвет, а кметът на Троян и Милена Драгийска – главен изпълнителен директор на „Лидл България“, управителят на  магазина прерязоха лентата.

За многото клиенти (троянци чакаха още от 10:00 часа да влязат в магазина) имаше различни подаръци и изненади, а специалните оферти в Троян, област Ловеч ще продължат през целия месец април.

Сред тях са и две акции, които могат да донесат на клиентите отстъпки от 50% на избрани продукти – пици и колбаси.

Магазинът се намира на ул. „Академик Ангел Балевски“ №1, на мястото на бившия завод „Елма“ в града. Търговската зала е с площ от 1 100 кв.м, а паркингът предлага близо 120 паркоместа. С новия си обект компанията ще осигури 23 работни места.
Магазинът в Троян се отличава с нова и модерна визия, с широко вътрешно пространство за повече удобство при пазаруване и не на последно място – с висока енергийна ефективност.

За намаляване на използваната енергия допринасят както използваните строителни материали, така и топлоизолацията и системата за управление на сградните инсталации, с която автоматично се регулират осветлението. Магазинът е изцяло оборудван и с енергоспестяващо LED осветление. Хладилната инсталация работи с безвреден за околната среда хладилен агент, а вентилационната инсталация използва отпадната топлина на отработения въздух за отопление и охлаждане на пресния въздух.

С откриването на новия магазин, гражданите и гостите на Троян, Ловешка  област, ще могат да се възползват от богатия асортимент от стоки с оптимално съотношение качество-цена, както и на висококачествени продукти от български производители.

С удобната локация, прецизно подбрания асортимент и прегледна стокова подредба, клиентите могат да пестят време и средства и да намират всичко необходимо за трапезата и домакинството на едно място.

Лидл България отвори  магазин в Троян – видео

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button