Лидл отваря врати и в Троян в неделя

Лидл отваря врати и в Троян в неделя, 11.04.2021г. Той е 107-ят магазин от  веригата на Германската фирма в България.

Извършва се  активна подготовка  за отварянето в момента. Улиците и паркинга са асфалтирани, паркингът е разграфен със зони за инвалиди, деца, и т.н. Паркоместата са над 100. Има си вход и изход за автомобилите.

Вече щандовете са заредени със стоки и очакват своите купувачи.

Да напомним, че е разположен на терен на завод „Елпром“, в съседство с административната сграда на завода и с излаз към ул. „Акад. Ангел Балевски“, поземлен имот с идентификатор 73198.507.591 в квартал 152 по плана за регистрация и застрояване на град  Троян. Откриването на строителната площадка бе  на 16 октомври 2020 г., а строителните  приключиха за  около 167 дни на края на м. март 2021 г.Лидл отваря врати и в Троян в неделя

Възложител/инвеститор е „Лидл България“ ЕООД & Ко“ КД, изпълнител – столичната фирма „Аргогруп екзакт“ ООД (технически ръководител на обекта е Цветозар Чавдаров), а строителният надзор се осъществява от „Агроводинвест“ ЕАД.

Лидл е водеща компания в бизнеса с търговия на дребно на хранителни стоки в Европа и света. Веригата е част от немската Schwarz-Gruppe, със седалище в Некарзулм, Германия.

Лидл отваря врати и в Троян в неделя на 11.04.2021г и адресът на магазина е на  ул. „Академик Ангел Балевски“ № 1, Троян, област Ловеч.

Лидл отваря врати и в Троян в неделя
ПОКАНА

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button