Новият стайлинг на надписа „Троян“

Новият стайлинг на конструкцията с надпис „Троян“ с  шевица – бранда на града внесе свежо и пролетно настроение в балканския град.Новият стайлинг на конструкцията с надпис „Троян“

Това се  е  наложи от необходимостта от смяна   с конструкция с надпис „Троян“ на пл. „Възраждане“, с изобразена върху тях шевица – бранда на града, разказаха от общинска администрация.

За целта  от Община Троян  е изпратила покани до четири фирми през месец февруари,  които  са представили своите оферти. Тези  предложения  са съдържали особености от порядък на размери, материал, качество и други.

Комисия от Oбщината  е избрала  офертата на Фирма „FARCO“ ЕООД София, защото материалът за изработване на буквите е прахово боядисана алуминиева ламарина, монтирана върху вътрешна метална конструкция.

Фирма „FARCO“ ЕООД е отговорила на  изискванията за изпълнител на изработка и монтаж на „ Обемни букви „Троян“ с изобразена върху тях шевица – бранда на гр. ТроянНовият стайлинг на конструкцията с надпис „Троян“

Буквите са монтирани върху предварително изграден от община Троян фундамент.

Нека си  припомним, че в навечерието на Петковден, красив подарък от фирма „Универсалстрой“ ООД, зарадва троянци и гости на града.
Идеята бе на ръководството на Общината и представляваше голям надпис от стиропор, показващ годишнината на града, бе разположени пред сградата на администрацията.

Новият стайлинг на конструкцията с надпис „Троян“
2016 g.

Новият стайлинг на надписа „Троян“ – отговорност на всички жители и посетители на Троян е заедно да ги съхраним и да им се радваме за по-дълго време. Последните дни цветният надпис се превърна в задължителна спирка и атракция за снимки на посетителите на Троян. Той внася свежест и много празнично настроение.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button