Репортаж за Троян в „България в 60 минути“

Репортаж за Троян в „България в 60 минути“ с  водещ Мариана Векилска  може да видим на  23.04.2021г. от 17:00 часа.

Пред камерите на БНТ 1 община Троян ще представи своите оранжерии и овощни градини във връзка със Здравословното хранене на децата. В репортажа ще вземат участие както кмета на oбщина Троян, така и експерти в отглеждането и поддръжката на екологично чистите плодове и зеленчуци.

Тази вечер от 20.15 ч. – Зетра TV, които са и кореспонденти на  БНТ за област Ловеч, ще може зрителите да проследят по-подробно разходката на репортерите при засадените площи и да научат повече за дейността на Община Троян по европейския проект за обмяна на добри практики – BioCanteens .

Предаването „България в 60 минути“ е насочено към широката аудитория. Екипът предлага преки включвания и репортажи по теми, които засягат всекидневния живот на хората, ще акцентира и върху любопитни инициативи, бизнес решения, обществени събития, образователни проекти, традиции… и всичко онова, което вълнува и движи местните общности.

Предаването поднася на зрителите и много идеи, свързани с пътешествия в страната. За реализацията на новия формат БНТ мобилизира ресурса на четирите си регионални телевизионни центрове, както и на своите кореспонденти.

Репортаж за Троян в „България в 60 минути“ с  водещ Мариана Векилска  може да видим на  23.04.2021г от 17:00 часа.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button