7-те на „Чавдар“ разгромиха “ Белене“ с 13:0

7-те  на  Футболен клуб „Чавдар“  разгромиха “ Белене“ с 13:0. Футбол 9 победиха  с  3:0 (служебно). Това се случи по време на изиграните срещи от поредния кръг от регионалното първенство по футбол.

Мачовете се изиграха на троянския стадион „Чавдар“ в  Троян.

Момчетата от Футбол 7 разгромиха с 13:0 своите набори от отбора на Белене. Срещата се играеше в полето на беленчани.  Георги Дрилски и Боян Трифонов вкараха по 5 гола, Ивайло Радойков –  2 и Никола Илиев –  1.  За играта на възпитаниците на Владислав Трифонов и Димитър Колев  е ясно. Бяха екип и головите им атаки имаха завършен продукт –  коженото кълбо бе в противниковата врата.

За Футбол 9 обаче не можем да напишем добри думи. Те спечелиха служебно с 3:0, заради нередовни играчи в отбора на „Белене“.

Реално обаче те загубиха 2:0 заради неиграене на терена. Оставиха противниковия отбор да владее положението през целия мач. Защитата постоянно се оголваше пред вратаря Иван Георгиев, но той умело пазеше и отреагираше.

Капитанът на отбора Веселин Борисов и Давид Найденов се опитваха със своята енергия да събудят своите съотборници, но не успяха.

През целия мач троянци имаха 3 или 4 голови положения, които можеха да изравнят или да победят. Първият гол бе  след ъглов удар  и много добра игра с глава на футболист от „Белене“.

Вторият гол беше класика. Нападателят на ‘Белене“ промуши топката съвсем леко през краката на троянския вратар Георгиев.

Имаше един жълт картон за беленчани заради груба игра срещу вратаря на „Чавдар“Троян (област Ловеч).

7-те  и Девятките на  Футболен клуб „Чавдар“ през месец май продължават срещите  си, мъжете ще играят на 15.05, а момичетата ще участват на два турнира.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button