Честит рожден ден на Вероника Тодорова

Честит рожден ден на Вероника Тодорова, любимата ученичка на Мариета Жекова – музикален педагог и учител и много други славейчета от ВС“Гласове“ при НЧ “Наука – 1870″ Троян.

На днешната дата преди много лета в троянското село Дебнево се ражда поредното упорито човече под знака на звездата на ВЕНЕРА и зодия „Телец“. Също така по нейно време е изгряла и звездата на МУЗИКАТА, защото Вероника стана най- добрата акордеонистка в Европа. Тя също си има свой бенд с който популяризира и българския фолкор.

Вероника Тодорова  не забрави България.  Тя стана основен инициатор и организатор на фестивала в Дебнево „Музика край реката“ миналата година през август. Етно-фолк, поп – джаз и други стилове се преплетоха и се получи истински празник. Сега вече живее и  работи в родното си място, популязира музиката и предава своите знания на подрастващите.

Празник е винаги, когато Вероника се появява на сцената. Нейната искрена усмивка се придава и на ценителите на нейното изкуство.

Каквото и да кажа хубаво за Вероника, няма да сгреша. Най-ценното у нея е прословутата й скромност. Това е Вероника Тодорова – момичето с чаровната усмивка.

Честит Рожден ден на усмихнато момиче

Бъди здрава и щастлива в личен план. Обичай България и не забравяй, че ние сме твои фенове, помощници и разбира се, ще те поддържаме във всяко твое начинание

Наздраве и успехи!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button