Девятките на „Чавдар“ Троян победиха тетевенци

Девятките на Футболен клуб „Чавдар“ Троян  победиха с 6:0 футболистите от „Бенковски“ Тетевен след много добра игра и отлична концентрация.Девятките на "Чавдар" Троян победиха тетевенци -1

Мачът започна много динамично и Самуил Стоянов, № 8,   още в първите секунди изненада вратаря на гостите и отбеляза първият гол. След това последваха  нови голови  атаки на троянци към противниковата врата. Червеният картон  на състезател заради игра с ръка от отбора на ФК“Бенковски“  повлия на играта на тетевенци, които останаха с играч по-малко.  Тогава бе дадена и класическа дузпа в полза на възпитаниците на Владислав Трифонов и Димитър Колев, но капитанът Веселин Борисов пропусна да отбележи.

Заваляха отново атаките на футболистите на „Чавдар“ Троян , които бяха реализирани успешно от Веселин Борисов №11. Той  бе причината тетевенци да започват  5 пъти от центъра на терена.

Девятките на "Чавдар" Троян победиха тетевенци -2
Отборът на „Бенковски“ Тетевен -7

Играта  от страна на момчетата от Тетевен загрубя. Мачът бе спиран от главния съдия заради неправомерни удари в краката на троянци. Жълт картон получи и състезател на „Чавдар“ заради спъване отзад   на играч.

Футболистите от „Тетевен“ също на няколко пъти застрашиха вратата на троянци, но вратаря си беше на мястото и до гол в нашата врата не се стигна.

Мачът завърши с победа и доминация за „Чавдар“ Троян. Голмайстори бяха Самуил Стоянов – един гол и Веселин Борисов -5 гола.

Девятките на "Чавдар" Троян победиха тетевенци -11
Самуил Стоянов

Девятките на "Чавдар" Троян победиха тетевенци - 2

Футболистите от Футбол 7 загубиха с 4:0 от отбора на „Бенковски“ Тетевен след много слаба игра  и никаква защита пред вратата.

Нападателят на „Лудогорец“ Разград“ Максим Минков също подкрепяше своите бивши съотборници

Футбол 7  показаха много добра игра  миналата седмица срещу „Литекс“ Ловеч и победиха с 7:2. Футбол 9  на ФК „Чавдар“ Троян  бяха на косъм от победата и срещата завърши 2:3 за ловчалии.

Девятките на "Чавдар" Троян победиха тетевенци -1
Футбол 7

Девятките и седмиците на троянския футболен клуб имат още един кръг и приключват първенството.

Девятките на "Чавдар" Троян победиха тетевенци -1
Момичетата
Девятките на "Чавдар" Троян победиха тетевенци -1
Владислав Трифонов и Максим Минков

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button