Криминалните новини за Троян, 10.05.2021 г.

Криминалните новини за Троян започват с информацията за образувано досъдебно производство заради  отнети  от неустановена дата до момента са отнети множество домакински електроуреди и черна техника в село Бели Осъм.

Две лица от града, на възраст 17 и 21 години са задържани за срок от 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 07 май при проведени оперативно-издирвателни мероприятия от криминалисти на РУ Троян, са установени като съпричастни към опит за кражба от магазин в града.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Инцидента е станал на 05 май около 20.30ч., а до кражба не се е стигнало заради реакцията на персонала на обекта.

На 7 май около 13.15часа в гр. Априлци, 74-годишен мъж от Пловдив при управление на лек автомобил е загубил контрол върху превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в електрически стълб. Водачът е откаран за преглед в болница, след което е освободен за домашно лечение.

Взета му е кръв за анализ и му е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

Криминалните новини за периода  от 07.05- 10.05.2021 г ще завършат , че   младия мъж, който  е издърпал със сила чантата /с намиращ се в нея портфейл със сумата от 25 лева/ от ръцете на възрастната жена, която е чакала автобус на спирка, на ул. Васил Левски на 6 май е привлечен от прокуратурата в качеството на обвиняем, за извършена кражба на дамска чанта от 87-годишна жена.Това бе съобщено от ОД на МВР Ловеч.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button