Куклен театър в троянските детски градини

Куклен театър  с  представлението „Грозното пате“ на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“, Плевен  ще бъде дар за  троянските детски градини по случай 1 юни.Куклен театър в троянските детски градини - 2

При спазване на здравните изисквания, но и с грижа за най-малките жители на общината, тази година Община Троян ще организира две инициативи за отбелязване на Международния празник на детето.

На 30 май (неделя) от 11.00 часа малките и пораснали деца на

Троян ще могат да се забавляват с песните на Хайгашод Агасян в Националното изложение на художествените занаяти в Орешак.

Малките и вече порасналите деца ще празнуват заедно с любимите детски песни на известния български композитор Хайгашод Агасян.

Ще участват деца от всички детски градини на територията на Община Троян, които ще изпълнят песнина любимия детски композитор.

След изпълненията им Хайгашод Агасян ще представи и своите нови песнички.Куклен театър в троянските детски градини

Кукленият театър на актьорите  от Драматично-куклен театър „Иван Радоев“, Плевен е подарък  от Община Троян за малчуганите  в детските градини в общината и  ще бъде представено на 28 и 31 май в детските заведения.

„Грозното патенце“ е театрална приказка за малкото патенце, което никой не приема защото е различно. Но това, че си различен, не означава че един ден няма да се превърнеш в лебед. Само трябва много да го желаеш и да се научиш да летиш. Ето така ще сбъднеш мечтата си!

Куклен театър приказка по Ханс  К. АНДЕРСЕН и сценичен вариант на Теодора ГЪЛЪБОВА
Участват: Анелия СТОЙНОВА, Дориана ГЪЛЪБОВА, Ирена НЕНЧЕВА, Емил НИКОЛОВ
На децата на Троян пожелаваме много усмивки и сбъднати мечти!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button