Малките футболисти победиха „Олимпик“ Тетевен

Малките футболисти от Футбол 7 и Футбол 9 на  футболен клуб „Чавдар“ Троян победиха съперниците от тетевенския „Олимпик“ като символични гости на градския стадион в града.

Срещата е от поредния кръг на Зоналното първенство по футбол сезон  2021г.  Тя трябваше да се проведе в Тетевен, но поради обективни причини тетевенци пристигнаха в Троян, за да изиграят мача с възпитаниците на Владислав  Трифонов и Димитър Колев.

Битката между седмиците бе доста оспорвана. Още в 6-та минута Никола Илиев от  троянци откри резултата с много красив гол. Две минути след това Балабанов увеличи  резултата. Тетевенци в 10-тата минута изненадаха защитата на троянци и вкараха гол. Последваха  голове на чавдарци и на тетевенци. Мачът завърши 5:4  за малките футболисти.

Голмайсторите за Чавдар са Никола Илиев, Михаил Йорданов, Боян Трифонов, Кристиян Балабанов и Георги Дрилски  реализираха по един гол

Втората среща беше между 9-те на „Чавдар“, в която момчетата победиха с 9:0 на тетевенци. Головата серия започна още във втората минута с гол на Самуил Стоянов(8), който вкара 4 гола през целия мач.  Самуил  и Веселин Борисов (6) вкараха по 2 гола и Кристиян Балабанов(10) отново попари вратаря с 1 гол. Гостите вкараха почетен гол в 24-тата минута.

Малките футболисти на „Чавдар“в този кръг показаха ,че могат да играят с много разум и комбинации разигравани помежду си, които завършваха с гол във вратата на противниците си.

Мачовете преминаха без картони за нарушения по време на играта.

Мъжете печелят служебно срещу „Български извор“, поради отказ на отбора на от тетевенско.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button