Криминална хроника за Троян, 14.06.2021 г.

Криминална хроника за Троян съобщена от ОД на МВР Ловеч

На 12 юни около 12.10ч. на ул. «Г.С.Раковски» в Троян, непълнолетен и неправоспособен младеж при управление на мотоциклет без регистрационен номер, се е ударил с предна гума в задната част на товарен автомобил. В резултат на инцидента леко е пострадал младежът, който е с контузия на китка и охлузвания по тялото.

Криминална хроника за Троян, 14.06.2021 г.
Снимка: Троян експрес

На родителите на водачът е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

55-годишен мъж при управление на товарен автомобил в с. Калейца е загубил контрол върху превозното средство и е ударил два паркирани леки автомобила. Произшествието е станало на 13 юни около 12.00ч. При последвало тестване на водачът с техническо средство Дрегер от служители на РУ Троян, устройството е отчело 2.61 промила алкохол в издишания въздух.

Образувано е досъдебно производство, а мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу 54-годишен мъж от Троян, който на 11 юни през нощта е разбил стъкло на павилион в ловеч и е отнел портфейл със сумата от 11,66 лв. Лицето е задържано за срок до 24 часа и Работата по случая продължават служител на РУ на МВР Ловеч.

Криминална хроника  за Троян завършва със задържането  за срок до 24 часа в РУ Ловеч   на 20-годишен от Ловеч и 28-годишен от Троян , след като в резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия са установени, като съпричастни към извършена на 13 юни около 22.15ч. в Ловеч, кражба на мобилен телефон и сумата от 140лв., принадлежащи на 37-годишен мъж.

По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Ловеч.

 

Източник
ОД на МВР Ловеч 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button