Николай Цвятков с Купата на „Костенурки – нинджа 2021“

Николай Цвятков от  „НСА Файтърс“(София) спечели с Купата на „Костенурки – нинджа 2021“ на Седмия детски спортен празник, който се проведе на площад „Възраждане“ в Троян на 12-ти юни.

В трите спортни дисциплини макевара (изпълнение на техники от карате върху тренажор), преодоляване на препятствия и бягане на различни дистанции се включиха около 80 деца от София, Свищов и Троян.

В клубната надпревара първи се наредиха „Атнес“ (Троян), следвани от „НСА Файтърс“(София) ,“Аякс“(Троян) и „Алеко“(Свищов). Николай Цвятков с Купата на "Костенурки - нинджа 2021"

Николай Цвятков (НСА Файтърс) – син на Дочо Цвятков, възпитаник на троянския „Атнес“ , е  победител в индивидуалното комплексно класиране и носител на купата „Костенурки – нинджа 2021“ с три първи места стана следван от Еманоела Герганова (Атнес) и Константинос Бехракис (Атнес) с по две първи места.

Участниците бяха приветствани от Донка Михайлова – кмет на Троян, която пожела успех на малките спортисти.  „Когато един клуб не само тренира спортисти, но и възпитава човеци и формира характери, успехите са неизбежни“. Отлична бе и оценката на специалисти и публика за организацията на мащабната спортна проява.

Николай Цвятков с Купата на "Костенурки - нинджа 2021"
Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button