Огромен интерес на първото автокино в Троян

Александър Сано посети МБАЛ "д-р Ст.Шварц" Троян за да си направи тест за антитела

Огромен интерес за  прожекцията на първото автокино в Троян.

Програмата на ,,Автокино“ започна от 21.00 ч. на 19 и 20 юни в салона на НЧ „Наука“ и на паркинга на Мотополигон – Троян!

„Когато не можеш да влезеш кино залата, кино залата се премества под звездите„., казва Александър Сано

На група кино творци в България им хрумва да „удължат живота“ на филмите си и то на голям екран, на живо не онлайн заради пандемията.

Огромен интерес на първото автокино в Троян
Зан,-кмет Розалина Русенова поздравява част от екипа
Огромен интерес на първото автокино в Троян
Читалище“ Наука -1870″ Троян

Поради лошото време  филмът „Диви и щастливи“ беше изгледан от троянци и гости на града с салона на читалището. Известният актьор Александър Сано сподели интересни случки и спомени по време на снимките. Огромен интерес на първото автокино в ТроянОгромен интерес на първото автокино в Троян

Повече от 53 автомобила изпълниха до поляната на Мотополигона Троян (на разклона за село Калейца) на следващият ден (20.06)
Зрителите гледаха нашумелия български филм „Привличане“ на режисьора Мартин Макариев, продуциран от Яна Маринова и Башар Рахал.

Огромен интерес на първото автокино в Троян
Екранът, на който бяха прожектирани филмите на паркинга, е с размери 5 м х 10 м, монтиран на височина 2 м от земята и  професионалната система за прожекции и звук.

Актьорът Александър Сано, който присъства на прожекцията, поздрави
троянци специално с думите: „Уважаеми жители и мои приятели от град Троян за пореден път искам да Ви благодаря за гостоприемството и за това, че оценявате истински труда, който полагаме, за да създадем хубави български филми.
Благодаря Ви, бъдете здрави!“

 

Огромен интерес на първото автокино в Троян
Елица Наумова, организатор и Александър САНО

Дъждът не успя да отмени плановете на троянци да дойдат, за да се насладят на това по-различно мероприятие, гледайки известни български филми. Входът за прожекциите беше безплатен

Огромен интерес на първото автокино в Троян
В лабораторията

На следващия ден, понеделник,  актьорът Сано  за изпроводяк реши да си направи бърз тест за антитела в Многопрофилната болница в града.  Там той бе посрещнат много радушно от персонала, който не пропусна да се снима с младият артист.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button