Поп и джаз в Информационно-културния център

Поп и джаз в Информационно-културния център в малко студената и дъждовна вечер на 11 юни. Възпитаници на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” изнесоха поп и джаз концерт в Информационно-културния център в Троян.Поп и джаз в Информационно-културния център

Водещата на събитието Преслава Иванова подчерта, че това не е първа изява на студентите от катедра „Музика” на Пловдивския университет и припомни гостуването точно преди четири години на тогавашните възпитаници на вокалния педагог Мая Бошева.

Поп и джаз в Информационно-културния център
Мая Бошева

Този път Мая Бошева бе довела талантливите момчета Александър Капралов, Даян Вучков и Румен Тосев. Двама техни колеги отсъстваха поради заболяване. Присъстващите бяха компенсирани с изпълнения („Thing” и „Saving All My Love for You”) на добре познатата, лъчезарна и обичана Елица Наумова от Троян.

Поп и джаз в Информационно-културния център
Елица Наумова

Публиката се наслади на разнообразие от поп и рок балади, джаз стандарти, евъргрийни, диско и соул, а изпълнителите получиха заслужени овации.

„В нашия малък град, където „освен да се влюбиш“, се случват и други вълнуващи и интересни неща. Тази вечер, в кокетната зала на Информационно-културния център на Троян, талантливи студенти по джаз и поп пеене на катедра „Музика“от Пловдивския Университет“Паисий Хилендарски“, потвърдиха убеждението ми, че сме песенен народ… „Концерт“ звучи някак помпозно за тази непринудена, задушевна среща с младите певци. Букет от различни гласове, развълнувани изпълнители, дозирана програма, искрени и сърдечни аплодисменти от разнородната публика.
Една вечер на вълнение и оптимизъм !“  – Веселина Попова

Поп и джаз в Информационно-културния центърПоп и джаз в Информационно-културния център

Автор:
Васил Радойчевски

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button