ПП ГЕРБ област Ловеч регистрира листата

ПП ГЕРБ област Ловеч регистрира листата за кандидати за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДС от 11 Многомандатен избирателен район.

Днес Николай Нанков заедно с организационния секретар на ПП ГЕРБ Ловеч област Мария Динова  регистрираха листата с която ще влезнат в надпреварата.

В листата са вече утвърдени лица, така и с млади попълнения. „Имам честта и отговорността отново да поведа отбора ни, в който са още и моите колеги и приятели Младен Маринов, Ирина Митева, Иван Миховски, Георги Митев /СДС/, Иван Цветанов от Тетевен, 25-годишната Мадлен Банчева, Инж. Петко Пенков, Цветелина Ковачева(от Троян) и Калин Василев 

Присъствието на двете прекрасни млади дами – Мадлен и Цветелина, е продиктувано от желанието ни да влеем нова енергия към вече утвърдените имена, да дадем възможност на бъдещи политици да стартират пътя си в „дълбоки води”, да поемат отговорността за своите решения, да дадат своя принос в осъществяването на идеите на следващото поколение, което е бъдещето на страната. Всички ние сме обединени от стремежа България да върви напред и нагоре, както това се случваше през последните 10 години, а област Ловеч да продължи да бъде в полезрението на управляващите като грижа и внимание за развитието й, както и за развитието на цяла Северозападна България.“, написа Нанков – областният координатор за област Ловеч.

На 11 юли те  поемат пътя към поредната победа на ГЕРБ. „Защото през последните два месеца стана кристално ясно едно – няма друга политическа сила, която да носи отговорността за управлението на България и извеждането й от лапите на ковид кризата, засегнала всички сектори на икономическия и социален живот. Нямаме време за лутане и експерименти.“

ГЕРБ-СДС на миналите избори за област Ловеч  бяха първи и успяха да вкарат двама представители за парламента
1 101 Николай Нанков Нанков 62.16
2 104 Иван Николов Миховски Троян 10.12

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button