Васил Чолаков е победител във фотоконкурс

Васил Чолаков спечели първото място  във фотоконкурс Троян 2021, организиран от Община Троян и Тур Клуб РеМарк.Васил Чолаков спечели първото място във фотоконкурс Троян 2021

В петък,  25 юни,  бяха раздадени наградите от фотоконкурс Троян 2021, съобщава Нико Загоричинов, Балкания

Журито, начело с проф. д-р Цочо Бояджиев, имаше трудна задача, защото доста от над 100-те фотоса заслужаваха призово място. Това бе и една от причините за забавянето на тази публикация.

Решението на 5-те члена бе следното: I място за Васил Чолаков; II място за Десислава Хаджийска и III място за Петър Петров. И тримата са от Троян, въпреки участието на фотографи от цялата страна.

Васил Чолаков е фотограф, непознат и непопулярен за Троян. Десислава Хаджийска е  победител  от предишният конкурс организиран от Загоричинов от най-голямата туристическа асоциация у нас, на която Тур Клуб РеМарк е представител за региона на Троян, Априлци, Тетевен, Етрополе и Ботевград,

Честито на победителите, благодарности за всички прекрасни фотоси, които ни изпратихте. Подкрепата на Община Троян и прецизната работа на журито заслужават адмирации.

Загоричинов споделя, че скоро ще бъдат обявени условията за фотоконкурс Троян 2022 и новата тема!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button