Временна организация на движението заради колоездачната обиколка

Временна организация на движението е наложенa заради 68-то издание на Колоездачната обиколка на България, която ще се проведе  от 30 юни до 5 юли.

Поради тази причина в дните от 1 до 5 юли се налага временна организация на движението в определени участъци от Републиканската пътна мрежа и е възможно да има временни затруднения в придвижването на останалите участници в движението по пътищата.

На 2 юли основното трасе е Пловдив -Троян.

Стартът се очаква да бъде даден около 14 часа от детелината на АМ „Тракия“. От там състезателите поемат към с. Труд, с. Баня, Карлово, Кърнаре и Троян и финализират към 17 часа в балканския град.
В тази връзка на 02 юли за времето от 14.00ч. до 17.30ч. Троянски проход – Беклеме ще бъде затворен за движение на всички МПС.
От 16.30ч. до 17.30ч. на 02 юли за движение ще бъде затворена и улица „Ген. Карцов“ в Троян, заедно с пресечните й улици.

На 02.07.2021 г. (петък) за времето от 14.00 часа до 17.30 часа ще бъде спряно движението през прохода Троян – Кърнаре за леки и товарни автомобили.

На 02.07.2021 г. (петък) за времето от 16.15 часа до 17.15 часа ще бъде спряно движението по маршрут:
С. Балканец – с. Бели Осъм (камен мост) – надясно по ул. „Генерал Карцов“ – надясно по моста до бензиностанция „Йоанна“ – ул. „Димитър Икономов – Димитриката“ – посока Автогара – Троян – кръгово кръстовище при Централен Кооперативен пазар – наляво посока „Васил Левски“ – централен площад „Възраждане“.

На 03.07.2021 г. (събота) за времето от 12.00 часа до 12.30 часа ще бъде спряно движението по маршрут:

От централен площад „Възраждане“ по ул. „Васил Левски“ до кръговото кръстовище на АИР-а – надясно по моста при „Елма“ – наляво по ул. „Акад. Ангел Балевски“ – „Кози вир“ – Дудевско – Ливаде – наляво кантон с. Орешак – посока с. Дебнево – с. Бериево.
Умоляват се гражданите на посочените дати и часове да използват другите Старопланински проходи и да не използват посочените маршрути на територията на община Троян.

Третият етап е предвиден за 3 юли с основното трасе Троян-Сливен. Той започва от 12 часа, а маршрутът е Троян-Габрово-прохода Шипка-Казанлък-Мъглиж-Гурково-Сливен. Финалът е около 17 часа пред общината в Сливен

 

Източник
ОД на МВР Ловеч

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button