Задържаха двама от Троян за домова кражба

Задържаха двама от Троян за домова кражба, съобщават от ОД на МВР Ловеч.

Двама мъже, на 26 и 29 години са задържани в РУ на МВР –  Троян, в резултат на проведени оперативно – издирвателни мероприятия в хода на работата по образувано досъдебно производство за извършена домова кражба. С разрешение на съдия от троянски районен съд служители на районното управление в Троян е направено претърсване и изземване от две жилища в града обитавани от лицата. Там е  установено, че  голяма част от инкриминиарните вещи (вещите, които са били описани в описа на  откраднатите вещи от тъжителите).

Работата по случая продължава.

Мъж на 34 –години и жена на същата възраст са задържани за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като вечерта на 21 юни при извършено претърсване и изземване в апартамент обитаван от едно от лицата са установени и иззети различни по вид, цвят и обем вещества и прекурсори, служещи за производство на наркотични вещества. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и работата продължава.

32-годишен мъж от Габрово е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица, след като на 21 юни около 15.10ч. на ПП I-4 при управление на товарен автомобил е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества – канабис. По случая в РУ Ябланица е образувано досъдебно производство.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button