АСКО проведе своята традиционна Годишна среща 

Диана Димитрова е новият председател на Управителния съвет на АСКО

АСКО (Асоциацията на специалистите по комуникации в общините)  проведе своята традиционната Годишна среща  и семинар с теми  „Как да усъвършенстваме и да постигнем баланс  между живото и онлайн  общуване в общинската администрация“ в  Информационно-културния център в град Троян.

Изпълнителният директор Михаела Малеева представи картата на България  „Един за всички, всички за един“. Също представи и темите – Какво е информацията и как да бъдем властелини на информацията? Пряко общуване – прозира личността.АСКО проведе своята традиционна Годишна среща 

АСКО проведе своята традиционна Годишна среща 
Михаела Малеева

След това се проведе 21-то отчетно-годишно събрание на АСКО.  Бяха изслушани и  приети отчетите за дейността на Управителния съвет и на Контролния съвет.

АСКО проведе своята традиционна Годишна среща 
Новият председател на УС на АСКО Диана Димитрова и членовете – Елена Стойчева, Галя Миткова

Михаела Малеева напусна два поста – като изп. директор и член на УС. Веска Тодорова (Самоков) също подаде своето заявление за напускане

Към  УС на АСКО – Диана Димитрова (Елин Пелин)  ,  Таня Балабанова (Сливен) – зам. -председател и членове – Бояна Кирилова (Велинград)   се присъединиха Елена Стойчева (Елин Пелин) и Галя Миткова (Добрич). Диана Димитрова бе избрана за председател на Асоциацията с единодушие, а изпълнителен директор не бе избран,  понеже по устава на АСКО не е задължително да има такъв.

АСКО проведе своята традиционна Годишна среща 
Пред НИХЗИ Орешак

Вторият ден, 23.07.21 г., гостите от различните краища на България посетиха Националното изложение на художествените занаяти в Орешак, където Михаела Малеева презентира темите „Силата на интернет общуването“, „Какво е важно за публиката?“, „Енергията на екипа“ и „Интернет общуването – богатство или проклятие?“

Специалистите по връзки с обществеността от общините проведоха дискусия по темите, обмениха опит и достигнаха до извода, че „Рецепта няма, Вие сте на ход“.

Колегите на Вяра Дочева, Тереза Георгиева и Елица Наумова от Отдел „Култура и образование“ на община Троян, разгледаха Троянския манастир „Успение Богородично“. Вяра Дочева ги запозна с историята на изложението , на манастира, с културните институции в Троян.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button