Василен Дочев спечели първо място в Каварна

Василен Дочев от карате – клуб „Атнес“ Троян спечели първо място на международен турнир за купа „Каварна“, проведен на 4-ти юли в едноименния град.

Василен Дочев спечели първо място в Каварна
Василен на почетната стълбичка

В състезанието проведено в конкуренция на около 280 участия от 14 клуба от страната и Румъния, се включиха общо 9 спортисти от троянския клуб. Станислав Димовски зае второ място, Сияна Йорданова, Виктория Инковска и Нелис Раафет се наредиха на третите позиции в своите категории.

По-рано през миналата седмица 13 каратеки от „Атнес“ участваха в детски турнир в Кнежа, като спечелиха общо 13 медала, от които златни на Сияна Йорданова, Нелис Раафет, Константинос Бехракис и Павел Панчев.

Василен Дочев спечели първо място в Каварна
Рени Димитрова със златен медал

Няколко дни след това на 24 -ти юни на сесия на Общински съвет Троян по повод третото място от Световно първенство по ръкопашен бой в Узбекистан , бяха наградени най – успешните състезатели на „Атнес“ през годините – Пламен Мошеков и неговия треньор за шампионата на планетата Красимир Лалев.

Василен Дочев спечели първо място в Каварна
Инковска – златен медал

По-късно същия ден се проведе годишен изпит за цветни пояси в клуба, на който над 30 спортисти защитиха по- висока степен „кю“ в карате. Седмицата приключи с успешно участие в турнир в Добрич на 26-ти юни, където бяха спечелени шест медала, от които два златни на Рени Димитрова и Виктория Инковска.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button