Ограничение за движение на ППС по пътя за махала „Длъжковска“

Ограничение за движение на ППС в участъка от кръстовището на улиците „Димитър Гимиджийски“ и „Криволак“ в махала „Длъжковска“ е издадена от кмета на община Троян, заради Държавното първенство за мъже и жени, девойки  и юноши – старша възраст  по летен биатлон, което ще се проведе в периода 03-05.09.2021г.  В нея се казва:

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, състезатели и треньори участващи в Лятно държавно първенство по биатлон. Недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и постигане оптимална организация на движението

Н А Р Е Ж Д А М

1. За времето от 12.30 часа до 16.30 часа на 03.09.2021 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по пътя за махала „Длъжковска“, в участъка от кръстовището на улиците „Димитър Гимиджийски“ и „Криволак“ до кръстовището пред училището в махалата.

2. За времето от 07.00 часа до 13.30 часа на 04.09.2021 г. и 05.09.2021 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по пътя за махала „Длъжковска“, в участъка от кръстовището на улиците „Димитър Гимиджийски“ и „Криволак“ до кръстовището пред училището в махалата.

3. Движението на ППС от и за гр. Троян да става само след изричното разпореждане на органите по охрана, когато по трасето няма състезатели.

4. Желаещите да посетят гробищния парк да се придвижват пеш през забранената за движение на ППС зона.

5. Да не се допуска паркирането на превозни средства по банкети и свободни площи по маршрута на състезанието през горепосочения часови диапазон

Ограничение за движение на ППС в участъка и контрол по изпълнението на Заповедта е възложена на Гл.експерт „СИ, ОМП и МТО“ при Община – Троян.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button