Трима мъже откраднаха радиатори за автомобили

Трима мъже на възраст 48, 18 и 14 години са установени, като съпричастни към извършена кражба на 5 радиатора за товарни автомобили.  Извършителите са установени при опит да предадат вещите в пункт за изкупуване на черни и цветни метали

В хода на работата полицаите от Районно управление на МВР Троян на 28 август са установили, че радиаторите са отнети от фургон разположен в двора на авторемонтна работилница в града.

По случая е образувано досъдебно производство, а 48-годишният и 18-годишният са задържани за срок до 24 часа в РУ на МВР Троян и работата по случая продължава.

62-годишен от Враца е задържан за срок до 24 часа в РУ на МВР Угърчин, след като на 27 август около 10:10 часа е установен да управлява товарен автомобил по пътя с. Сопот – ПП I-4 –  след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.65 промила.

На водачът е съставен акт за нарушение на Закона за движение на пътищата (ЗДВП) и му е издаден талон за медицинско изследване на кръв. По случая е образувано досъдебно производство.

През съботния ден на територията на областта са регистрирани още три пътно-транспортни произшествия, при които са нанесени материални щети на превозните средства и леко пострадали са 4 човека.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button