30-годишна жена е задържана заради наркотици

30-годишна жена е задържана за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 18 септември около 21:40 ч. е установена да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества.

В хода на последвалите процесуално – следствени действия и направен личен обиск на лицето и превозното средство, от дамска чанта полицаите са иззели 2 пликчета с кристалообразно вещество, което при полеви тест е реагирало на амфетамин, с общо тегло 1 гр. В метална кутия, под предна дясна седалка на лекия автомобил служителите на РУ Троян са открили и иззели още пликчета с наркотично вещество: общо 5.38 грама бруто тегло кристалообразно вещество, което при тестване е реагирало на амфетамин и 1.47 грама бруто тегло вещество, което при полеви тест е отчело положителна проба за кокаин. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Троян.

42-годишен от Троян е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч след като около 23.10ч. на 18 септември е установен да управлява лек автомобил по ул. «Осъмска» в Ловеч след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служители на РУ Ловеч.

51-годишен е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян след като на 19 септември около 15.00ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, като техническото средство, с което е извършена пробата е отчело 1.46 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Източник
ОДМАР Ловеч

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button