Мъже са установени да шофират след употреба на алкохол

Мъже (двама)  от Троян и от Врабево са установени да шофират след употреба на алкохол, трети  – от Пещера – заради наркотици, се посочва в  бюлетина на ОД МВР Ловеч.

В Районното управление на МВР (РУ)  Троян е образувано бързо производство след като на 21 септември около 22:00 ч., 50-годишен мъж е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2.48 промила.
Още едно бързо производство за шофиране след употреба на алкохол е образувано в РУ Троян през вчерашния празничен ден, след като 43-годишен от с. Врабево е установен да управлява МПС, с 1.34 промила алкохол в издишания въздух.
И двамата водачи са задържани в РУ Троян за срок до 24 часа.

На 22 септември след проведени оперативно-издирвателни дейности, служители на РУ Троян са установили 56-годишен мъж от града като извършител на кражба на мобилен телефон оставен без надзор пред частен дом в Троян. Работата по случая продължава.

25-годишен от град  Пещера е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 21 септември около 12.00ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство и работа продължават служителите на РУ Троян.

86-годишен пешеходец от с. Микре е починал след пътен инцидент на ПП I-4, с неустановено към момента превозно средство. Сигнал за инцидента е получен малко след 07.00ч. на 22 септември. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Ловеч.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button