Няма класиран участник в конкурса за управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД

Няма класиран участник в  конкурса за избор на  управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД,   научаваме от сайта на Община Троян.

Причината е, че единственият кандидат Камен Спасовски, не е допуснат до  следващите етапи на конкурса още от предварителния подбор на кандидатите по документи

Днес, 20.09.2021 г. се проведе първи етап – предварителен подбор на кандидатите по документи на конкурса за възлагане на управлението на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД, гр. Троян.

Комисията, назначена със задача да проведе конкурса, реши:

Не допуска до следващите етапи на конкурса за възлагане управлението на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД кандидата Камен Н. Спасовски.„, пише в обявлението.

Няма класиран участник в конкурса за управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД
Камен Спасовски

Да напомним, че на 19 август бе обявен конкурса за избор на  управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ – ООД .  Какви са Изискванията  може да прочетете в прикачения файл.

Камен Спасовски е възпитаник  на  ОУ„Иван Хаджийски” и ПГ „Васил Левски”, със завършено висше образование в Стопанската академия в Свищов. Осем години е ръководител на общинската администрация като секретар на Община Троян (2000-2008).  Работил е като инспектор и директор в Инспекцията по труда в Ловеч, Общински съветник е  от групата на БСП.

Изисквания към кандидатите може да изтеглите от  ТУК – Изисквания

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button