Откриха на учебната година в ЦПЛР Троян

Видео и галерия

Откриха  учебната година в Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) в Троян.

На 25.09. 21 г. в деня, когато ЦПЛР Троян празнуваше своя 22 – годишен рожден ден,   деца придружени от своите  родителите  имаха възможност да присъстват на празника. С  песните  – „Детство мое“, „Мечта“ и „Тревопасен змей“ вокална група „Щурчета“ с ръководител Надежда Бурева поздрави всички присъстващи.

След това директорът на Центъра –  Ралица Колева откри учебната година. като пожела на децата да бъдат смели в мечтите си, за да стигнат далеч в развитието си. Благодари на техните родители за доверието и съпричастността да развиват личността на децата за изграждането на един по-добър свят. Също така  пожела здраве, търпение и творческо вдъхновение на преподавателите  в ЦПЛР.

Зам.-кметът Розалина Русенова също отправи своите пожелания  за успешна  и присъствена учебна година. Вяра Дочева – от Отдел „Образование, култура, спорт и демографска политика“ в Община Троян

Рожденият ден се отпразнува и  с торта.

Тази година  Центърът предлага – следните ателиета –  дърворезба с ръководител Веска Колева, керамика с Марина Илиева, рисуване с Милена Кабакчиева и новата школа по приложна креативност.

Децата разгледаха ателиетата бяха  и изпробваха дейностите.Откриха на учебната година в ЦПЛР Троян

В същото време екип от ЦПЛР Троян имаше щанд на улицата на занаятите и предлагаха  творби изработени от децата  с благотворителна цел. Средствата събрани от щанда ще бъдат изразходени за закупуване на консумативи.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button