Троянските огнеборци са първенци и по футбол

Троянските огнеборци участваха в станалия вече традиционен турнир по футбол за служители на районните служби на „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН) за област Ловеч.

Троянските огнеборци са първи в турнир по футбол
Грамотата

На 14 септември българските пожарникари отбелязаха своя професионален празник с редица събития. Едното от тях беше  този турнир, организирана Регионалната дирекция  на ПБЗН,  който се проведе на 16.09. 21 г. на  стадион в областния град, като в него взеха участие служители от районните служби на Ловеч, Тетевен и Троян.
След изпълнени с емоции и изключително оспорвани футболни срещи, на първо място се класира отборът на РСПБЗН – Троян който във финалната среща победи отбора на Ловеч. Третото място зае отборът на РСПБЗН – Тетевен.
Победителите бяха наградени с купи.

Троянските огнеборци са първи в турнир по футбол
Част от среща на троянските пожарникари

Голмайстор на турнира е троянският пожарникар Минко Лесидренски и беше отличен от Директорът комисар Владимир Кацарски със специална награда. Наградата за най- добър вратар също отиде при служител на РСПБЗН Троян – Стилян Василев. Тя му бе връчена от Началника на сектор “Превантивен контрол” гл. инсп. Петър Иванов Петров.
Троянските огнеборци и   отборите на колегите им бяха наградени от началниците на районните служби в Ловеч, Троян и Тетевен

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button