Участие в електронно преброяване 2021г

Участие в електронно преброяване 2021г. може да вземе всеки гражданин на Република България,  попълвайки онлайн преброителна карта на адрес www.census2021.bg. Попълването  на картата става бързо и лесно – необходими са само компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон с интернет връзка, български документ за самоличност и валиден електронен адрес, се посочва в прессъобщение от Община Троян.

„Уважаеми съграждани,
предстои преброяване на населението и жилищния фонд във всички държави – членки на Европейския съюз. Електронното преброяване в България започва в 0.00 часа на 7 септември 2021г. и ще продължи до 24.00 часа на 17 септември 2021г.
Във връзка с гореизложеното, призоваваме гражданите на Община Троян да се включат в електронното преброяване. Всеки човек, живеещ на територията на страната може да преброи себе си и семейството си, като попълни онлайн преброителна карта на адрес www.census2021.bg. Попълването на картата става бързо и лесно – необходими са само компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон с интернет връзка, български документ за самоличност и валиден електронен адрес.

Община Троян

Посочваме ЛИНК за предварително запознаване с преброителната карта.

Източник
www.census2021.bg

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button