„Балкан“ Орешак загуби от „Априлци 2001“

Голямата загуба в този мач бяха контузиите на капитана Ивайло Мачев и Пенчо Иванов

„Балкан“ Орешак  понесе тежка загуба с 5:0 от „Априлци 2001“ най – вече  заради двама титуляри, които са контузени. Причината – лош терен.

Потърсихме за повече информация президентът на „Балкан“ –   Преслав Кулеков.

Той сподели, че  до загубата се е стигнало благодарение много несериозното поведение на съдиите.

„До 30 минута  футболистите на  Априлци не минаха центъра и първите три нарушения за тях ни дадоха картони. Последваха  5 поредни явни засади над два метра, който не им ги свириха.“

Първите два гола на домакините са паднали в вратата на орешачени след несвирени засади и последвали нарушения от тяхна страна, като  едното е от дузпа. Третият гол се е получил  след използване на  хамбален прийом (с ръка) на техен играч, пак уж невидян от съдиите, продължи Кулеков.

„След това спряхме да играем, като цяло резултата не бе толкова важен. Ние не гоним позиция в класирането на всяка цена. Подигравката от страна на съдиите и отбора на домакините е неприятна. Заради такива помиярски изпълнения няма желаещи да развиват футбол в окръжните групи и има едни и същи отбори всяка година.

Голямата загуба в този мач бяха контузиите на капитана Ивайло Мачев и Пенчо Иванов понеже терена беше ужасен. Бройката на контузените титуляри вече е 5.“ – завърши Преслав Кулеков

След тази загуба „Балкан“, единственият мъжки отбор от  община Троян е на трето място. Тази седмица ще бъдат отново гости. Този път на „Изгрев 2013“ (Ябланица).

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button