Близо 350 състезатели взеха участие в старт за купа “Троян

Близо 350 състезатели взеха участие в традиционния старт за купа “Троян”, провел се тази година край махала Баба Стана,  Орешак, община Троян, област Ловеч. Той е организиран от Спортен клуб по ориентиране „Хемус“ от планинския град, община Троян и Българската федерация по ориентиране.

В двете елитни групи победителите бяха повече от убедителни.

Николай Димитров от „Браун тим“ Велико Търново спечели с аванс от над 3 минути пред национала Апостол Атанасов от „“Трапезица – 1954“ и повече от 6 пред Христо Кавалски от „Вежен“ Тетевен.Близо 350 състезатели взеха участие в старт за купа “Троян

При дамите най-добра очаквано беше Кристина Иванова от „Младост, следвана на повече от 4 минути от Велина Вълова от Браун тим и на почти 10 от Наталия Атанасова от Бегун.

От троянския отбор – СКО Хемус Троян –  най-добре се представи Живко Стоилов  в Open Long (14) 2.5 km 120 m 14 C. който зае 2-ро място.Близо 350 състезатели взеха участие в старт за купа “Троян

Утре на  местността „Предела“, отново около Орешак, Троян ще се проведе 53-я маратон по ориентиране “Хемус”, за който отново има заявени над 300 участника.

Близо 350 състезатели взеха участие в старт за купа “Троян
Състезателите бяха наградени от кмета на Община Троян Донка Михайлова

Класирането може да видите ТУК

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button