Даниел Сираков е водач на листата ВМРО Ловеч

Даниел Сираков е водач на листата ВМРО за област Ловеч за 11 Многомандатен район за парламентарните избори на 14.11.2021 г.
Това решение взе ръководството на ВМРО-БНД област Ловеч вчера на проведено заседание. Той събра най-много гласове от останалите си съпартийци, съобщиха  от партийната централа за Троян експрес и областта
На въпросът  към  г-н Даниел Сираков защо прие да бъде водач, лидерът на патриотите отговори  ясно и кратко. Защото за  него „ВМРО е кауза за съхранение на българската история, традиция и духовност”

Даниел Сираков е роден през 1955 г. в Троян, завършил е НГ по полиграфия и фотография „Юлиус Фучик” в София и на 23 години става управител на троянската печатница „Троян прес”. В момента е общински съветник и председател на комисията “Туризъм и околна среда”. Бизнесът му е свързан с туризма – има къща за гости и конна база. Един от учредителите на Сдружението по туризъм в Троян и създател на вече традиционния Празник на билките, планината и туризма. Автор на „Приключение в планината Троянския сървайвър”
Днес е областен председател на ВМРО.
По информация на  ВМРО област Ловеч

 

Източник
ВМРО област Ловеч

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button