ДМ България набира персонал за магазин в Троян

ДМ България набира персонал за  за новооткриващ се магазин в гр. Троян, който ще се намира в Ритейл парка в съседство с ЛИДЛ и Техномаркет до завод „Елпром“ на улица „Ангел Балевски“. Това е третия от 13-те обекти на Ритейл парка, който има площ 38 000 кв.м

За магазина в Троян се търсят Управител и служител филиал на пълен/непълен работен ден за новооткриващия  се скоро магазин в град Троян

Повече информация може да намерите в JOBS.BG

DM принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа, В България e  от 2009 г. Основана е през 1973 г.

dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания. За нас работят повече от 62 606 служители в над 3 765 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа.

В „дм България“ работят над 800 служителя: в нашите 90 магазинa в 28 български града, в нашата централа и във функциониращия ни собствен склад.

Тук съм Човек, тук пазарувам!

С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.

Асортиментът обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други.
Градове в България: Благоевград, Бургас, Варна, В. Търново, Видин, Враца, Габрово, Г. Делчев, Добрич, Казанлък, Костинброд, Кърждали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сандански, Силистра, Сливен, София, Ст. Загора, Хасково, Шумен, Ямбол. Веригата има магазини в 12 държави.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button