„Дрийм тийм“ и „Чавдар“ с победа в първите си мачове

„Дрийм тийм“ спечели първата си среща в ББЛ Б група „Център“ с резултат 83-81 срещу отбора на „Ударник“ Велико Търново. През изминалия уикенд стартира новия сезон
Началото беше дадено от мъжките формации в дивизия „А“ и „Б“. В мача от „А“ група, отбора изграден само от троянски момчета, постигна заслужена победа над противника от „Вихър“ Айтос. Дебютът на Радослав Кочев и Цецо Острев, който както знаете е и треньор в школата от няколко месеца беше страхотен.  Камен Пенчев и останалите юноши също се представиха  много добре и  резултатът е ясен.  Добра, резултатна игра и първа победа за новия сезон  на „Чавдар“ Троян.

Тази година клуба разполага и с мъжки отбор в „Б“ група на ББЛ. Този отбор е изграден отново само от ТРОЯНЦИ, със интересното име Дрийм Тийм, те също изиграха първия си мач, и постигнаха победа над силния отбор на Ударник Велико Търново с резултат 83:80 т. Важно е да се знае, че идеята на този отбор е да участва за удоволствие без тежеста за победи и т.н.

Цветослав Острев (34 (10 тройки) и Йордан Църов (28)  бяха  с основен принос за успеха като вкараха общо 62.

От Баскетболен клуб „Чавдар“ Троян държат  да се знае,  че отбора на ветераните сам си финансира участието, дори генерира приходи който дарява на школата на клуба.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button