„Левски“ София и „Троян Волей“ подписаха съвместно партньорство!

„Левски“ София и „Троян Волей“ подписаха съвместно партньорство! – съобщиха от троянския отбор.

В петък вечер двата клуба окончателно обявиха своето партньорство с общата цел: съвместна работа с цел развитие в детско-юношеското направление.

Конкретните параметри по договора са следните:

– Продължителността му е със срок от 4 години. По желание на двете страни, то може да бъде удължено с още 24 месеца.

– Веднъж годишно, треньор от школата на „Левски“ ще посети Троян, за да ръководи тренировъчния процес на клуба.

– „Левски“ София ще подпомага „Троян Волей“ с разработки за методики, свързани с волейболни и физически тренировки. Трудовете са делото на опитния италиански наставник – Андреа Буратини.

– При проявен интерес от клубове в страната за волейболист на „Троян Волей“, сред които е и „Левски“, то столичният клуба ще има силна приоритизация при изрично желание за трансфер.

– „Троян Волей“ ще бъде екипиран по подобие на „Левски“ София.

– През летните сезон за двуседмичен период от време максимум 4 талантливи деца на „Троян Волей“ ще бъдат част от тренировъчния процес на „Левски“ София.

Официалното споразумение бе подписано по време на Вечното дерби „Левски“ София и ЦСКА, на което ръководството на „Троян Волей“ беше поканено.

На снимката от паметния миг легендата на „Левски“ и треньор на мъжкия отбор на „Троян Волей“ – Христо Илиев, както и президентите на двата клуба, сключили споразумение – Веско Василев и именитият волейболист от близкото минало – Владимир Николов."Левски" София и "Троян Волей" подписаха съвместно партньорство!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button