Малките футболисти от Троян с победа и загуба

Димитър Колев ще е делегат на конгреса на Българския футболен съюз.

Малките футболисти на „Чавдар” Троян за една седмица имаха повод за радост и тъга.
Децата родени 2007 и 2008 изиграха два мача за една седмица – с „Павликени” – като гости и като домакини посрещнаха момчетата от „Спартак” Плевен в съботния ден.
Представянето им в двете срещи им беше на две противоположности – разгромиха съперниците като гости с 5:0 и бяха победени на собствен терен с 0:7.
В мача с Павликени играха доста борбено. Нанизаха три гола още през първото полувреме, и два през втората част.
Срещата им на стадион „Чавдар” в Троян на 09.10.2021г. с малките футболисти от „Спартак” Плевен бе под всяка критика. Много слаба защита, грешки в подаването. От това се възползваха плевенчани и необезпокоявани ги наказаха с 7:0.
Следващия мач ще е с Локомотив (Горна Оряховица) в Троян на 23.10.2021 г.

Малките футболисти от Троян с победа и загубаНа 12.10.2021 г. се състоя заседание на членовете на Изпълкома на Български футболен съюз, които  констатираха отпадането на общо 5 Футболни клуба, като съгласно чл. 51, ал. 3 от Устава, решението влиза в сила незабавно. В следствие на решението редовните членове на БФС, които ще имат право на глас на извънредния конгрес  са общо 526., а 508 клуба ще ще отредят кой да е президент на БФС.

От Троян единственият делегат на конгреса  ще е президентът на „Чавдар“ Троян – Димитър Колев. Това се дължи на причината, че футболен клуб „Чавдар“ е пълноправен член на Български футболен съюз. „Балкан“  Орешак все още е кандидат – член.

Колев ще е част от  делегатите, които ще определят и новия президент на съюза.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button