Откриха обновения спортен салон на НУПИ

Откриха обновения спортен салон на НУПИ „Проф.Венко Колев“ Троян на16.10.2021 г. Това  беше поредният фантастичен ден за „Троян волей“.
В присъствието на Президента на Българската федерация по волейбол беше открит обновеният спортен салон на Националната гимназия, където голяма част от троянските волейболисти тренират.
Всички гости бяха посрещнати с пита и мед, а след това тържествено откриха спортните съоръжения.
Училищният салон може вече да се похвали с обезопасени мрежи на стъклата, нова волейболна мрежа, кош и волейболни топки, калорифер за отопление през зимните месеци, както и с волейболни стойки.
Всичко това е закупено с любезното съдействие на Община Троян.

Ръководството на „Троян Волей“ благодари за сътрудничеството с отговорна институция, каквато е местната власт.
С присъствието си празника уважиха и волейболната легенда и директор на детско- юношеските направление към БФВ – г-н Евгени Иванов, както и г-н Петър Сланчев (завеждащ детско-юношеските направления в страната).
Начело с Президента на Федерацията – Любомир Ганев, те поставиха висока оценка на постигнатото от клуба за 3-годишното му съществуване. Основна заслуга за присъствието на именитите гости имаше г-н Христо Илиев – почетен президент на „Троян Волей“ и треньор на нашия мъжки състав.
По инициатива на родители бяха закупени три клубни знамена, които ще бъдат неотлъчно до тима във всички срещи занапред.
Заедно със спортния салон те бяха осветени от йерей Войден Божков, който пожела благоденствие и здраве на всички присъстващи.
Ползотворният ден завърши с демонстративен мач между момичетата и момчетата от клуба, които отново показаха своите качества.
През новия сезон „Троян Волей“ ще бъде представен от рекорден брой трениращи в различни възрастови групи в първенствата на БФВ.

Най-доброто… тепърва предстои!, съобщават от волейболния отбор.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button