„БСП за България“ – разумните решения

„БСП за България“ – разумните решения- финално обръщение на инж. Младен Богдански с преференция 103 и за инж. Васил Гадевски с преференция 106.

Уважаеми съграждани,

Благодарим за доверието, подкрепата и ангажираността, която срещнахме по време на кампанията, която приключва.За нас, като общински съветници, които работят отговорно за решаване на проблемите на Троянска община, трудностите и мечтите на съгражданите ни са ясни и нямаме нужда да ги опознаваме в рамките на една кампания. Знаем, че част от тях могат да бъдат решени само след промяна в законодателството и при пряко взаимодействие с централната власт. Това определи нашата мотивация да се кандидатираме за народни представители.
В последните години за Троян и региона беше направено много, но остават и немалко нерешени проблеми. Знаем, че доброто взаимодействие между местна власт и народните представители е предпоставка за успешното им решаване.
Обявяваме се за незабавна подкрепа в трудните условия на КОВИД кризата за малкия и среден бизнес,за да бъдат запазени работните места и да се създадат условия за ръст в доходите на хората. Досегашната държавна помощ за бизнеса от 60/40 трябва да стане 80/20.
Ние поехме ангажимент да работим за довеждане до край на проекта за осигуряване на целогодишно преминаване праз Троянския проход. Създаването на пряка транспортна връзка между Ловешка и Пловдивска област ще подпомогне бизнеса не само в двата централни региона, но ще допринесе за просперитета на цяла България. Отварянето на прохода ще подпомогне за развитието на планинския и селски туризъм в Централния Балкан и създаването на нови работни места в цялата Ловешка област. Длъжни сме не само пред жителите на Троян и региона, но и пред цяла България да направим всичко възможно националното горско богатство и дивеча в Централния Балкан да бъдат опазени от незаконна сеч и бракониери. Горите на България трябва да бъдат съхранени за идните поколения чрез рационално управление, чрез разумни решения и инвестиции. В същото време ще се погрижим и за проблемите на хората в нашия край, които все по-често изпитват затруднения със снабдяването на дърва за огрев.
Ще помогнем на Общината за финансиране на Многофункционална спортна зала, която ще даде шанс на активните граждани за масов спорт. Изграждането на ролбан за биатлон и ски бягане в района ще помогне на нашите състезатели за достигане на високо спортно майсторство, ще запали много младежи за тези олимпийски дисциплини.
Ние няма да забравим ангажиментите си, защото ги даваме пред Вас – нашите приятели, нашите семейства, работещите в нашите фирми, нашите съграждани.
На 14 ноември с № 33 гласувайте за „БСП за България“ – коалицията, която предлага разумните решения за проблемите на държавата, хората и бизнеса.
Гласувайте преференциално за един от двамата ни в листата на БСП – Младен Богдански с преференция 103 или пък за Васил Гадевски с преференция 106.

Който и от нас да посочите, ще изберете троянец – Вашият човек в новия Парламент! В името на просперитета на Троян на цялата  област Ловеч и на цяла България!
Гласувайте за президентската двойка Румен Радев – Илиана Йотова – №6, които доказаха управленски умения в кризите и загриженост към всеки българин у нас и по света.
Младен Богдански и Васил Гадевски, кандидати за народните представители от „БСП за България“ в 11 МИР – Ловеч.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button