Mat Star ще отвори врати в Троян

Mat Star – фирма с дългогодишни традиции в обувния бизнес на българския и световен пазар. ще отвори врати  в Троян,  ул.“Академик Ангел Балевски “ №1. Това се намира до Елпром ЕАД. Той е част  ритълтейла, в близост с ЛИДЛ и Техномаркет  в Троян

Магазинът  е един от 13-те  търговски обекти , които ще предлагат богата гама от мъжки, дамски и детски обувки  за троянци и гости на града в ритейл парк – търговски комплекс от група отделни големи магазини, май-малко три, с обща съпътстваща инфраструктура.

Ръководството на веригата от магазини търси продавач-консултант, който  да енергичен, да има  добри компютърни познания;
да може да  работи свободно на каса, POS-терминал и парични средства. Владеенето на чужд език е предимство.

Повече за обявата може да прочетете ТУК

Мат Стар е българска компания, успешно наложила се на нашия пазар и в чужбина. Фирмата е с традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки от 1971 г. и предлага изобилие от модерни обувки и чанти с високо качество на достъпни цени.

Моделите на Мат Стар задоволяват изискванията и на най-взискателните клиенти. Веригата включва над 30 магазина в България, в които се предлагат ежедневни, спортни, официални, домашни и работни обувки – повече от 1000 артикула за деца, жени и мъже от всички възрасти.

Мат Стар присъства успешно и в страните на Балканския п-в, като фирмата има действащи офиси в България, Сърбия, Македония, Китай, Косово, Сирия и представителни магазини в Гърция, Австрия, Малта, Ирак, Саудитска Арабия. Търговската марка е регистрирана в над 40 държави –Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Италия, Румъния и др. Мат Стар използва технологичните мощности и дизайнерски концепции на заводите, с които работят водещите компании в света.

Източник
https://matstar.bg/shop/

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button