Сговорна дружина разкраси улица в троянския квартал Ливадето

Сговорна дружина от троянския квартал Ливадето приключиха проекта „Обновяване на зелена зона в кв. Ливадето“ по Общинска програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“.

Днес, 27.11.21г.  беше прерязана лентата  от част от  граждани, които положиха всички  усилия да обновят и облагородят  квартала на Троян, през който минава потока от гости на града , за да посетят Троянския манастир. Оттук е  и  пътят за Севлиево и други градове на България.

Те изразиха своето БЛАГОДАРЯ на всички, с които са се  трудили заедно. Те  отново доказаха, че могат.

Това не е първи проект. За три години имат спечелени 2 проекта по Общинска програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“ и един за поставяне на билборд, с който предупреждават шофьорите да карат с по-ниска скорост през Ливадето.

Главните герои  са Христина Банева, сем. Дудевски, сем. Данчеви, сем. Цоневски, Анна Тодорова, Дочо Петров, Георги и доброволци.  „Да не  разчитаме само на институции, да се оплакваме как не сме доволни и с  общите усилия и с това финансиране, което предоставя Община Троян, може да постигне много добър резултат, както е улицата в момента. Място по-красиво , по-уютно за живеене“, каза Ана Тодорова.

Целият разказ и разходката по красивата улица на квартала може да видите във видеоматериала, защото това не може да се опише с думи. Трябва да се види.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button