Донка Михайлова получи грамота за цялостен принос за развитие на НСОРБ

Донка Михайлова, кмет на Троян,  получи грамота за цялостен принос за развитие на Национално сдружение на общините в Република България. Михайлова е наградена за дългогодишната й работа в местната власт – три мандата кмет на община Троян  два мандата в Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България и един мандат в Контролния съвет на сдружението.

Наградата беше връчена по време на церемония по случай отбелязване на 25 години от основаването на Национално сдружение на общините в Република България.

На тържествена церемония по повод 25-та годишнина от създаването на Националното сдружение на общините в Република България бяха връчени почетни отличия на дългогодишни кметове, общински съветници, председатели на общински съвети и партньори със заслуги за изграждането и утвърждаването на НСОРБ.

Отличие „Цялостен принос за развитие на НСОРБ“ получиха всички досегашни председатели на Управителния и Контролния съвети на НСОРБ и дългогодишният изпълнителен директор на Сдружението Гинка Чавдарова.

Сред носителите на паметния знак на НСОРБ са членове на УС и КС, които са били в ръководните и контролни органи на НСОРБ повече от 3 мандата, кметове на общини с над 4 мандата в местното самоуправление и действащи председатели на общински съвети в продължение на повече от 4 мандата.

Специален гост на събитието беше президентът на Република България Румен Радев, чуждестранни партньори, представители на институции и неправителствени организации.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button