Коледно баскетболно шоу се проведе в зала „Чавдар“

Лалев - Трябва да сме горди с факта, че в отборите участват само троянци.

Коледно баскетболно шоу  бе организирано от  Баскетболен клуб „Чавдар“  в  едноименната спортна зала в Троян.

Проведе атрактивен двубой между отбор А (Чавдар) и отбор Б (Дрийм Тийм),  като кулминацията бе КОНКУРСЪТ ЗА СТРЕЛБА ОТ ТРОЙКАТА, при който спечели Камен Пенчев – №8.

Преди началото на  спонтанно организирания мач между „чичковците“  и младежите на троянския баскетболен клуб,  Президентът на Управителния съвет , Петър Лалев, благодари на всички дошли в залата и им пожела весели празници. Направи една кратка равносметка на изминалия полусезон. Той сподели радостта от факта, че „Чавдар“ Троян  остава едноличен лидер във временното класиране в своята група на ББЛ А със седем поредни победи. „Дрийм тийм“ Троян,  които всички до един са на първо място големи приятели а и не лоши баскетболисти макар  и по-големи на възраст  и тегло, завършиха първи в групата си на ББЛ Б с 6 победи от 6 мача. Той подчерта, че трябва да сме горди с факта –  отборите са само  от троянци.

Лалев подари и тениската,  която е с автографите на големия баскетболист Везенков – на младите от А отбор.

Повече може да видите във видеоматериала.

По време на полувремето се проведе  КОНКУРСЪТ ЗА СТРЕЛБА ОТ ТРОЙКАТА. До финалния кръг достигнаха Йордан Църов, Славян Лишев и Камен Пенчев, който си тръгна с подарък – специална  фланелка . Вторият – Лишев, получи награда от TSD, a  Църов – шал на „Чавдар“ Троян.

Мачът завърши очаквано, с равенство – 90:90. На терена имаше смях и много усмивки. Публиката аплодираше горещо своите баскетболисти. На финала двата отбора благодариха заедно на троянските фенове на на този красив  и динамичен спорт.


Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button