Мат Стар откри новия си магазин в Троян

Мат Стар откри днес новия си магазин в гр. Троян на ул. „Ангел Балевски“ 1, в Ритейл парка.Мат Стар откри новия си магазин в Троян

На голяма изложбена площ ще откриете вашият любим модел обувки или чанта от широко разнообразие от дамски, мъжки и детски модели. Разгледайте новата колекция зима 2021/22 боти, ботуши, чанти и домашни чехли, много от които произведени в България.
Мат Стар е българска компания, успешно наложила се на нашия пазар и в чужбина. Фирмата е с традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки от 1971 и предлага изобилие от модерни обувки и чанти с високо качество на достъпни цени.
Моделите на Мат Стар задоволяват изискванията и на най-взискателните клиенти. Веригата включва над 27 магазина в страната, като 6 от тях са в София.
Мат Стар присъства успешно и в страните на Балканския п-в, като фирмата има действащи офиси в България, Сърбия, Македония, Китай, Косово, Сирия и представителни магазини в Гърция, Румъния, Турция, Австрия, Малта, Ирак, Сирия, Саудитска Арабия.
Търговската марка е регистрирана в повече от 40 страни.
Мат Стар използва технологичните мощности и дизайнерски концепции на заводите, с които работят водещите компании за обувки в света.
Всички предлагани артикули може да намерите на нашият сайт www.matstar.bg и да поръчате и онлайн. За новости и супер промоции не пропускайте да се информирате и на www.facebook.com/matstar.bg.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button