Шест мача –  шест победи за “Дрийм тийм”Троян

баскетболистите от U16 и U14 с победа и загуба в Бургас

Шест мача –  шест победи за “Дрийм тийм” Троян,  баскетболистите от   U16 и U14 с победа и загуба в Бургас

Чавдар Троян остава едноличен лидер във временното класиране със седем поредни победи, след като победи  в Плевен младия състав на Дунав Русе с 89:64, оставяйки го без успех до момента.

Двата тима си размениха по една четвърт през първото полувреме, като баскетболистите на Лъчезар Диков наваксаха 12 точки изоставане, за да поведат с 39:33 на почивката. Те поддържаха аванс от няколко точки през третата част, след която бяха напред с 59:51. До края обаче Чавдар напълно доминираше и спечели убедително.

Най-резултатен за успеха бе Камен Пенчев с 31 точки, а дабъл-дабъл имат Радослав Кочев (23 точки и 17 борби) и Тервел Бажанов (13 точки и 11 борби).

Завърши първия полусезон  и в ББЛ Б група регион център. За баскетболен клуб „Чавдар“ беше повече от успешен. Беше постигната  главната си цел   на  “Дрийм тийм” , които се забавляваха,  както те  могат,  а с това дойдоха и прилични резултати. Шест мача –  шест победи и еднолично първи за полусезона. В Плевен те победиха с 64:81, домакините  “Предаторс”.

„Благодаря на моите съотборници за хубавите преживявания, наистина сте големи мъже. Поздравления и за всички отбори с които играхме, всички сте достойни за уважение.
Пожелавам на всички, весели празници и бъдете здрави!!!“

Шест мача -  шест победи за “Дрийм тийм”Троян
В Бургас  се изиграха два мача на  баскетболистите U16  на „Чавдар“ от Първенството на  Източна елитна група за юноши до 16г.  В първият срещу “Черноморец” момчетата не се  представиха по най-добрия начин и бяха надиграни от отбор,  който е по-добър от нас.

Вторият мач срещу “Делфин” играхме значително по добре и заслужено спечелихме, сподели Лъчезар Диков след мача.

В  Първенството –  регион “Рила” за момчета до 14г.
“Чавдар” Троян победи отбора на “Правец” с  57:39 и загуби  от отбора на “Монтана”  с 52:72.Шест мача -  шест победи за “Дрийм тийм”Троян

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button