Lidl удължава сезона на подаръците с Lidl Plus

Lidl удължава сезона на подаръците с Lidl Plus и очакваната игра Купон+ с нови предложения за всички клиенти на ритейлъра

Lidl удължава сезона на подаръците с новия Купон+ в своето приложение Lidl Plus.

От 03.01. до 30.01.2022 г. всички потребители на приложението трупат суми с всяка покупка във веригата, независимо от закупените продукти. В януарската активност има четири нива, като всяко следващо ниво дава възможност за още по-атрактивна оферта – избрани продукти на стойност 1 стотинка или отстъпки от крайната сума при следващо пазаруване.
На първо ниво, при достигане на сума за покупки в размер на общо 60 лв., клиентите получават Купон+ в приложението, с който имат възможността да закупят шоколадов мъфин с пълнеж от Фурната на Lidl или пудинг Milbona на атрактивната цена от 1 стотинка.
Второто ниво се достига при покупки на стойност общо 120 лв., при което клиентите получават отстъпка от 2 лв. при следваща покупка от минимум 30 лв.
При достигане на третото ниво и сума за покупки в размер на общо 160 лв. потребителите на Lidl Plus получават един Купон+ за багета с чесън, багета с билки или хрупкави италиански вафлички, които могат да бъдат закупени за само 1 ст.
Последното, четвърто ниво се активира при достигане на сумата от 260 лв. и осигурява на клиентите Купон+ за 5% отстъпка при следваща покупка до 100 лв.
Спечелените купони важат до 7 дни, като срокът на валидност тече от датата на генериране на купона (датата на генериране е ден 1 от срока на валидност на купона) и изтича в края на работния ден на филиалите на Lidl на седмия ден след датата на неговото генериране.

Пълните условия на Купон+ могат да бъдат открити на: www.lidl.bg/couponplus., цитирани от Троян експрес

За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Group и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 109 магазина в 50 града и над 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители, партньори, както и за околната среда.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button