Собственик на къща за гости от село Бели Осъм завлече туристи с капаро

Собственик на къща за гости от село Бели Осъм завлече с капаро  група, която е искала да празнува в Троянския БалканСобственик на къща за гости от село Бели Осъм завлече с капаро

„Поредните излъгани!“, започва разказа си Вилимира Лилковска своята пост в социалната мрежа Фейсбук.

Става дума за къща под наем в село Бели Осъм, община Троян. Те са са дали капаро  предварително. Собственикът (според негови познати) е от Габрово, е звъннал на 29. 12.2021 г. и  обяснил, че  има проблем с къщата и няма как да отидат да празнуват.

Оттогава телефонът му е изключен.

Собственик на къща за гости от село Бели Осъм завлече с капаро
Съобщението, с което се извинява

„Изгоряхме с цялото капаро за съжаление, ако има още излъгани ще се радвам да се присъедините към нас и да се задейства нещо!“, призовава Лилковска.

В коментарите четем , че това не му е за пръв път. Габриела Колева и други пострадали също потвърждават,че това не е за пръв път. Още си чакат, да им бъде върнато капарото.

Засега имаме информация, че са задействани всички институции.Собственик на къща за гости от село Бели Осъм завлече туристи с капаро

В рекламата за къщата е написано:

„Kъща за гости Славков чифлик се намира в село Бели Осъм, близо до град Троян, Чифлик. Това е едно от най-прекрасните кътчета в България. От едната страна тече река, а от другата се открива уникална гледка към величествения Балкан.

Чифликът разполага с две къщи и е удобно място за настаняване на 6+3 човека.

* 1 етаж – Оборудвани кухни, трапезарии с високи маси за хранене, холове с камини и удобни дивани, на който могат да нощуват двама човека. На етажа има и баня с тоалетна.

* 2 етаж – спални, всяка от които с голямо двойно легло и телевизор с кабелна телевизия. Има безжичен интернет с покритие в целия чифлик.

На двора има перлено джакузи с уникален подводен масаж. което зарежда тялото с топлина и енергия. Също така има кът с барбекю, градински мебели и място за паркиране.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button