Вяра Емилова прегърна идеята за целогодишна проходимост на Троянския проход

Вяра Емилова от БСП и народен представител в 48-то Народно събрание, сподели на брифинг пред медиите,  че е изключително удовлетворена от диалога и поздравява за идеята кмета на община Троян, Донка Михайлова, за инициираната среща  с депутатите от област Ловеч. Също така подчерта, че  тя и колегите й  от 11 Многомандатен изборен район (МИР) Ловеч нямат право на политически различия. Те трябва да работят в името на гражданите от областта.  Тя ще продължава  да се бори (както и нейните съпартийци)  болниците да не са търговски дружества продължава.

Вяра Емилова прегърна идеята за целогодишна проходимост на Троянския проход
Брифинг

Водачът на ловешката листа застана зад идеята за осигуряване на целогодишна проходимост на републиканския път през най-високия ни планински проход Троян – Кърнаре (Беклемето) още по време на предизборната си кампания

Емилова вчера бе категорична, че този проект ще осигури нова, добра транспортна и икономическа свързаност в този централен за страната район, както и добра връзка за гражданите на Ловешка и Пловдивска област. За да може да се осъществи тази идея тя ще работи и с колегите си от Пловдивска област в  лицето на Веска Ненчева

“Силно развитият мебелен бизнес в Троян с осигурени международни пазари има спешна нужда от по-пряка транспортна връзка с Южна България. Но и за цялата Ловешка област проходът означава по-бърз и по-пряк достъп до останалата част от страната”, добави още социалистката.

Вяра Емилова прегърна идеята за целогодишна проходимост на Троянския проход
По време на срещата

Беше й  зададен въпрос за намаляване субсидията на политическите партии. Тя изрази мнението (както и колегата й от ДПС – Станислав Атанасов), че трябва да се намали, но не  на 1 лв.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button